I’m just a Barbie girl!

København 27/2-16

Kære Barbie,

Jeg kan huske første gang jeg mødte dig….jeg var vel omkring 8 år. Du stod dér i din signatur-pink æske og kiggede ud på mig. Jeg befandt mig i en stor BR-legetøj med min mor, som ville købe mig en LEGO-kran. Men jeg ville hellere ha’ en blondine..og det var OK med min mor.
Herefter tog det om sig – i årene der fulgte fik du vel omkring 20 veninder, 4 mænd og 2 lillesøstre. Min far byggede dig et to-etagers hus med tapet og døre. Du fik biler, køkken og endda et springvand i en vinterhave (den BEDSTE julegave NOGENSINDE!) For ikke at nævne din garderobe som var større end Lady Di’s!

Vi tilbragte meget tid sammen – du er fantastisk selskab, når man er et af de børn som de andre aldrig gider lege med. Jeg tror jeg var omkring 15 da du blev pakket væk. En ny blondine havde fanget min opmærksomhed: MADONNA!
Idag bor du hos min lille niece, som vistnok har klippet dit hår kort, og venter på at det gror ud igen. Denne portrætserie er en hyldest til dig og tak for de tusindvis af timer hvor du fik mig til at glemme verden udenfor.

Du skal vide at jeg idag finder tøj til virkelighedens Barbie’r. De er sygeplejersker, direktører, kunstnere, præster, fotografer…listen er endeløs. Men i denne hardcore verden får de lov at udleve Barbie-drømmen. Og det bedste er når de står med en lavendel farvet tylls-kjole med roser og den ene gisper: “Ejjj…sådan een havde min Barbie..hvor er det vildt! Så sidder jeg bare og tænker “Honey…there might be a reason for this…cuz I learnt from the best!”

Fra din gamle ven,
Pauli.

6851022883_3a76d29c52

garden-party-barbie-1988-01

887e4b424a4bda6f8429109f0ad08240

perfume

jewel

mardi

Serien:

THE ORIGINALS

THE ORIGINALS

THE ORIGINALS

THE ORIGINALS

THE ORIGINALS

THE ORIGINALS

THE ORIGINALS

THE ORIGINALS

THE ORIGINALS

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>